A nemzetközi ELITE Program

A program Olaszországból indult, de nem csupán európai országokra fókuszál, a kontinensen kívül a tengerentúlról és a világ számos más országából is csatlakoztak cégek, például az Egyesült Államokból, Brazíliából, Mexikóból, de találunk olyan vállalkozásokat, amelyek székhelye Kenyában, Szaud-Arábiában, vagy Marokkóban található.

Európában az ELITE Italy, ELITE UK és ELITE International csoportokba jelentkezhetnek az érdeklődő cégek. Az ELITE International 171 tagvállalatból áll, amely 45 különböző ország cégeit fogadja - akár Európán kívülről is; Magyarország 39 tagvállalattal az első ebben a rangsorban.

Üzleti reggelik/uzsonnák

Az ELITE Program részletes bemutatására üzleti reggeliket, tematikus találkozókat szervez partnereivel a Budapesti Értéktőzsde. A soron következőről érdeklődjön kollegánknál: elite@bse.hu.

A 2017-ben, 2018-ban és 2019-ben csatlakozott vállalatok listája elérhető itt

A színvonalas nemzetközi vállalatfejlesztési képzés jóval több, mint oktatási program. A csatlakozó vállalatoknak és vezetőiknek kapcsolatépítési lehetőségük is nyílik hasonló méretű és tevékenységű európai nagyvállalatokkal, befektetőkkel, kereskedelmi bankok képviselőivel és tőzsdei szakemberekkel való találkozásra.

Jóval több egy oktatási programnál

Elite-program

ELITE-BÉT partnerség célja

A vállalatok külső finanszírozáshoz jutását támogató program, átfogó, a vállalati pénzügyi kultúra fejlesztését, a vállalatvezetők szemléletformálását támogató képzés.

Olyan vállalatvezetési és finanszírozási ismereteket, illetve network-öt nyújt, amely nemzetközileg is versenyképessé teszi a vállalkozásokat, és megnyitja az utat a tőzsdei, valamint egyéb külső finanszírozási formák felé.

A vállalatok támogatása a következő fejlődési lépésben

Az ELITE program meghonosításával a BÉT a hazai vállalatok számára egy Európában már befutott, és a hazai sajátosságokhoz igazított programot tesz elérhetővé. A gyors növekedést ambicionáló hazai vállalatok vezetői változatos formában szerezhetnek új ismereteket az előadóktól és a program többi résztvevőjétől.

Az üzleti iskolák és iparági szereplők (egyetemek, bankok, befektetési szolgáltatók, corporate finance és más tanácsadók, könyvvizsgálók, ügyvédi irodák stb.) együttműködésével folyó képzés tematikája a nemzetközi best practice-ek mellett figyelembe veszi a hazai sajátosságokat is, például a befektetők elvárásai, a piaci környezet, az adózás vagy jogi ismeretek vonatkozásában.

 

2019-ben csatlakozott vállalatok:


2018-ban csatlakozott vállalatok:

2017-ben csatlakozott vállalatok:

Letölthető anyagok:

Prezentációk - 2016

Végh Richárd (vezérigazgató, BÉT): Növekedés a tőzsdével - ELITE Program, együttműködésben a BÉT-tel

Letöltés

Luca Peyrano (ügyvezető igazgató, ELITE): Connecting companies with capital - ELITE

Letöltés
Prezentációk - 2017

Luca Peyrano (ügyvezető igazgató, ELITE): ELITE - Connecting companies with capital 

Letöltés
Prezentációk - 2019

dr. Lódi Kata (szakértő, BÉT): Növekedjen a BÉT-tel - Fókuszban az ELITE Program

Letöltés
Kapcsolódó kiadványok
Concorde MB Partners - Cégérték
2018 január-február (ELITE)
Letöltés