A színvonalas nemzetközi vállalatfejlesztési képzés jóval több, mint oktatási program. A csatlakozó vállalatoknak és vezetőiknek kapcsolatépítési lehetőségük is nyílik hasonló méretű és tevékenységű európai nagyvállalatokkal, befektetőkkel, kereskedelmi bankok képviselőivel és tőzsdei szakemberekkel való találkozásra.

Jóval több egy oktatási programnál

01-elite-program-bet

ELITE-BÉT partnerség célja

A vállalatok külső finanszírozáshoz jutását támogató program, átfogó, a vállalati pénzügyi kultúra fejlesztését, a vállalatvezetők szemléletformálását támogató képzés.

Olyan vállalatvezetési és finanszírozási ismereteket, illetve network-öt nyújt, amely nemzetközileg is versenyképessé teszi a vállalkozásokat, és megnyitja az utat a tőzsdei, valamint egyéb külső finanszírozási formák felé.

A vállalatok támogatása a következő fejlődési lépésben

Az ELITE program meghonosításával a BÉT a hazai vállalatok számára egy Európában már befutott, és a hazai sajátosságokhoz igazított programot tesz elérhetővé. A gyors növekedést ambicionáló hazai vállalatok vezetői változatos formában szerezhetnek új ismereteket az előadóktól és a program többi résztvevőjétől.

Az üzleti iskolák és iparági szereplők (egyetemek, bankok, befektetési szolgáltatók, corporate finance és más tanácsadók, könyvvizsgálók, ügyvédi irodák stb.) együttműködésével folyó képzés tematikája a nemzetközi best practice-ek mellett figyelembe veszi a hazai sajátosságokat is, például a befektetők elvárásai, a piaci környezet, az adózás vagy jogi ismeretek vonatkozásában.

Üzleti reggelik/uzsonnák

Az ELITE Program részletes bemutatására üzleti reggeli, illetve uzsonna sorozatot szervezett partnereivel a Budapesti Értéktőzsde 2018 tavaszán.

BB_logoCIB_logoUniCredit_logo

MKB_logoCMBP_logoEY_logo 

Bővebb információ: elite@bse.hu

2018-ban csatlakozott vállalatok:

2017-ben csatlakozott vállalatok:

Letölthető anyagok:

Prezentációk - 2016

Végh Richárd (elnök-vezérigazgató, BÉT): Növekedés a tőzsdével - ELITE Program, együttműködésben a BÉT-tel

Letöltés

Luca Peyrano (ügyvezető igazgató, ELITE): Connecting companies with capital - ELITE

Letöltés
Prezentációk - 2017

Luca Peyrano (ügyvezető igazgató, ELITE): ELITE - Connecting companies with capital 

Letöltés
Kapcsolódó kiadványok
Concorde MB Partners - Cégérték
2018 január-február (ELITE)
Letöltés