Ha Ön végfelhasználóként – professzionális vagy magánbefektetőként, elemzőként – szeretne hozzájutni a BÉT kereskedési adataihoz, az alábbi tájékoztatók nyújthatnak segítséget.

A valós idejű kereskedési adatokat a BÉT hivatalos adatszolgáltatóin keresztül bocsátja a végfelhasználók rendelkezésére.

Késleltetett és nap végi adatok, egyéb tőzsdei információk széles körben, így a BÉT honlapján is elérhetők.

Késleltetett és a nap végi adatokat, valamint a BUX és BUMIX indexek valós idejű értékeit az adatszolgáltatók előfizetői szerződés megkötése és azonosítás, regisztráció nélkül is továbbíthatják a végfelhasználók felé. Ezek az adatok nyilvános internetes felületeken is megtalálhatók.

A késleltetett kereskedési adatok és a valós idejű indexadatok a BÉT honlapján is nyomon követhetők (Kereskedési adatok menüpont). A folyamatosan frissülő adatok terméktípusonkénti bontásban és testre szabható felületeken egyaránt megjeleníthetők.

Egyéb, a kereskedéshez kapcsolódó információk elérhetősége:

A BÉT honlapjáról historikus adatok széles skálája tölthető le ingyenesen. Bármilyen egyéb adatkéréssel kérjük, forduljon a munkatársainkhoz.

A BÉT-en kereskedett termékekről részletes, naprakész információk, úgynevezett referenciaadatok nem csupán a vendori adatszolgáltatáson belül, hanem a BÉT honlapon is számos formában elérhetők.

A BÉT rendszeresen készít és publikál statisztikákat, elemzéseket a piac alakulásáról.

A BÉT honlapja a kibocsátók, szekciótagok és maga a Tőzsde számára is közzétételi helyként szolgál. A megjelentetett híreket és közzétételeket, csakúgy, mint a híradatbázishoz kapcsolódó kereső funkciót, a BÉT ingyenesen elérhetővé teszi.

A BÉT honlapján elérhető információkkal, szolgáltatásokkal kapcsolatos segítségért kérjük, forduljon a BÉT információs központjához.

A kereskedési adatok elérhetőségével kapcsolatos egyéb információért kérjük, forduljon a BÉT munkatársaihoz.