A vállalatok támogatása a következő fejlődési lépésben

Az ELITE a feltörekvő vállalatokat célzó, átfogó vállalatfinanszírozási és szervezetfejlesztési képzés, amely támogatja a vállalati pénzügyi kultúra fejlesztését, a vállalatvezetők szemléletformálását és a vállalkozások külső finanszírozáshoz jutását.

Az ELITE Program a legkorszerűbb vállalatvezetési és finanszírozási ismeretek mellett olyan nemzetközi és a hazai network-öt nyújt, amely nemzetközileg is versenyképessé teszi a vállalkozásokat, és megnyitja az utat a tőzsdei, valamint egyéb külső finanszírozási formák felé.

Az ELITE képzés

Az ELITE meghonosításával a BÉT a hazai vállalatok számára egy Európában már befutott, és a hazai sajátosságokhoz igazított programot tesz elérhetővé. A kétéves interaktív képzés során a gyors növekedést ambicionáló hazai vállalatok vezetői változatos formában szerezhetnek új elméleti és gyakorlati ismereteket az előadóktól és a program többi résztvevőjétől. A képzés során a vállalatok folyamatos, személyre szabott visszajelzést kapnak az oktatóktól, szakértőktől és egymástól is, ami nagyban elősegíti a hatékony fejlődést, az ismeretek beépítését a vállalat életébe.

Az üzleti iskolák és iparági szereplők (egyetemek, bankok, befektetési szolgáltatók, corporate finance és más tanácsadók, könyvvizsgálók, ügyvédi irodák stb.) együttműködésével folyó képzés tematikája a nemzetközi best practice-ek mellett figyelembe veszi a hazai sajátosságokat is, például a befektetők elvárásai, a piaci környezet, az adózás vagy jogi ismeretek vonatkozásában.

Jóval több egy oktatási programnál

A színvonalas nemzetközi vállalatfejlesztési képzés jóval több mint oktatási program. A csatlakozó vállalatoknak és vezetőiknek kapcsolatépítési lehetőségük is nyílik hasonló méretű és tevékenységű hazai és európai vállalatokkal, befektetőkkel, kereskedelmi bankok képviselőivel és a tőzsdei szakemberekkel. Az ELITE közössége így értékes forrásává válik az üzletszerzésnek, az együttműködésnek és az egymástól való tanulásnak egyaránt.

A nemzetközi ELITE közösség

A 2012-ben Olaszországból, a milánói Borsa Italiana által útjára indított program ma már világszerte jelen van, eddig 43 országból, 36 szektorból több mint 1600 cég csatlakozott hozzá. Az ELITE 2021 óta a Euronext Csoport leányvállalataként működik.

Az ELITE International a vállalatfejlesztési oktatási programon túl a kkv-k egyik legnagyobb nemzetközi közösségét, valamint egy zártkörű finanszírozási platformot kínál tagjainak.

elite_forrásbevonási lehetőségek.png

További információ:
https://www.elite-network.com/