Az ország erős mezőgazdasága illetve építőipara miatt egyre több speciális kivitelű teherautó került be a flottába az elmúlt években. Rövidtávra illetve hosszútávra is van lehetőségük a cégeknek haszongépjárművet bérelni, de az árbevétel jelentős része hosszútávú bérletből származik.

Mi sem mutatja jobban a cég fejlődését, hogy 5 év alatt 300%-ot tudott nőni az árbevétel, 10 év alatt pedig megötszöröződött a bérautós flotta, ez köszönhető a cég jól strukturált felépítésének és a felhasználási szokások megváltozásának.

Digitalizáció és innováció terén a cég jelenleg mobil alkalmazást fejleszt a még gyorsabb kiszolgálás érdekében.

Telephellyel rendelkeznek Szigetszentmiklóson, Budapesten és Pozsonyban, de egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek külföldi piacra lépésekre, ezért az arculat egységesítése érdekében már VIARENT nemzetközi márkanév alatt futnak a teherautók.

Weboldal:

https://viaberauto.hu/

Kapcsolódó hírek:

Újabb hét hazai cég kezdte meg a Londoni Tőzsdecsoport és a Budapesti Értéktőzsde együttműködésében megvalósuló, a középvállalkozások szintlépését elősegítő, nemzetközi vállalkozásfejlesztési képzést, az ELITE Programot. Az újonnan csatlakozó cégekkel együtt a régióban kiemelkedő módon 24 magyar vállalat vesz részt a globálisan több mint 1100 résztvevő céget jegyző program képzéssorozatában.

Bővebben