2005-ben alapította meg szlovákiai, 2006-ban pedig romániai leányvállalatát. Közel 120 munkatárssal rendelkezik 3 országban. Exporttevékenységet folytat Szerbiában, Szlovéniában, Horvátországban, Boszniában és Csehországban. Közép-Kelet Európában közel 3500 kis- és nagykereskedelmi partnerrel áll kapcsolatban.

Cégfilozófiája, hogy megalapozza a hosszú távú kölcsönös megelégedettséget a partnerség és a korrekt magatartás tekintetében a partnerek és a munkatársak felé egyaránt. A vállalat célja, hogy az elektronikai termékek kereskedelmében kimagaslóan jó ár-érték arányú termékeket kínáljon vásárlóinak.

A vállalat nettó árbevétele az elmúlt három évben 45%-kal növekedett és 2018 év végére meghaladta a 6,7 milliárd forintot. Forgalmának dinamikus növekedése mellett fokozott figyelmet fordít termékei állandó minőségellenőrzésére, fejlesztésére, a termékpaletta folyamatos megújítására (évente 300-350 db új termék színesíti kínálatát). Termékválasztéka rendkívül széles körből tevődik össze, kínálatában többek között háztartási kisgépek, fűtéstechnika, hűtéstechnika, világítás, biztonságtechnika, műszerek, szerszámok, elektronikai alkatrészek, multimédia és hangtechnikai eszközök találhatók.

A 21. század igényeinek megfelelően kialakított 9800 raklapkapacitású raktára lehetővé teszi a partnerek gyors és pontos kiszolgálását.

Weboldal:

https://www.somogyi.hu/

Kapcsolódó hírek:

Újabb hét hazai cég kezdte meg a Londoni Tőzsdecsoport és a Budapesti Értéktőzsde együttműködésében megvalósuló, a középvállalkozások szintlépését elősegítő, nemzetközi vállalkozásfejlesztési képzést, az ELITE Programot. Az újonnan csatlakozó cégekkel együtt a régióban kiemelkedő módon 24 magyar vállalat vesz részt a globálisan több mint 1100 résztvevő céget jegyző program képzéssorozatában.

Bővebben