2011-es alapításától kezdve arra törekszik, hogy megbízható, hosszú távú megoldásokat nyújtson a napelemes rendszerek és a hozzájuk kapcsolódó komplex szolgáltatások területén. A vállalat által tervezett és kivitelezett beruházási célú napelemparkok és háztartási méretű kiserőművek napjainkban már több mint 190 településen működnek országszerte.

Kiemelten fontos számukra, hogy ügyfeleiknek teljes körű szolgáltatásokat nyújtsanak, a pályázati ügyintézéstől kezdve az engedélyeztetéseken át a kivitelezés és hosszú távú működtetés teljes folyamatában. Kiváló napelem és inverter gyártókkal dolgoznak együtt azért, hogy a beruházóik számára mindig a legmagasabb színvonalú technológiai megoldásokat biztosíthassák.

A vállalat folyamatosan újabb, innovatív technológiákkal bővíti portfólióját az energiahatékonyság területén, így jelen van már többek között az e-mobilitás területén is.

Az Optimum Solar teljes működése során kiemelt figyelmet fordít a klíma és a környezetvédelem iránt. CSR programjain keresztül jelentős befektetéseket eszközöl az edukáció és a fenntartható működés fontosságának propagálására.

Weboldal:

https://www.optimumsolar.eu/

Kapcsolódó hírek:

Tizenkettő új hazai cég kezdte meg az ELITE Programot, a Londoni Tőzsdecsoport és a Budapesti Értéktőzsde együttműködésében megvalósuló, a globálisan több mint 1300 résztvevő céget jegyző program képzéssorozatát. Az őszi körben újonnan jelentkező cégekkel együtt a régióban kiemelkedő számban, 36 magyar vállalat vesz így már részt.

Bővebben