Az elmúlt több, mint másfél évtized alatt a Mortoff mindig hangsúlyt fektetett arra, hogy ügyfeleit klasszikus IT szolgáltatások mellett innovatív termékekkel is támogassa. Ennek a törekvésnek köszönhetően olyan egyedi megoldásokkal jelent meg a piacon, melyek nagyvállalatok digitális átalakulását segítik.

Több mint 170 munkatársat foglalkoztató cég központja Budapesten található illetve egy-egy fejlesztői csapat dolgozik Veszprémben és Sepsiszentgyörgyön. A cég az outsourcing illetve projektmegvalósítás mellett további IT megoldások fejlesztésére és ezek piaci bevezetésére fókuszál.

A Mortoff ügyfelei között számos magyar cég mellett egyre több nemzetközi vállalat is megtalálható. A cég jövőbeli céljai között szerepel, hogy a Nearshore IT Outsourcing szolgáltatását a DACH régión kívül Európa számos országában elérhetővé tegye.”

Weboldal:

https://mortoff.hu/

Kapcsolódó hírek:

Újabb hét hazai cég kezdte meg a Londoni Tőzsdecsoport és a Budapesti Értéktőzsde együttműködésében megvalósuló, a középvállalkozások szintlépését elősegítő, nemzetközi vállalkozásfejlesztési képzést, az ELITE Programot. Az újonnan csatlakozó cégekkel együtt a régióban kiemelkedő módon 24 magyar vállalat vesz részt a globálisan több mint 1100 résztvevő céget jegyző program képzéssorozatában.

Bővebben