A vállalat célja megbízható, szakértő informatikai partnerként közreműködni ügyfeleik igényeinek teljes körű és hatékony kiszolgálására.

A Gloster, amely mára hazai informatikai középvállalkozásként üzemel, elsősorban a globális hálózati megoldásokat kínáló Cisco termékeit forgalmazza, ám saját fejlesztésű felhő alapú adattárolási termékével, a Cerebro-val biztonságos tárhelyelérést is biztosít.  

Cégünk olyan mérföldkőhöz érkezett, ahol a további fejlődéshez mérlegeljük külsős tőke bevonását, az ELITE Program egy kiváló lehetőség arra, hogy bővítsük a menedzsment csapat tőkepiaci ismereteit.”

 

Weboldal: 

www.gloster.hu

Kapcsolódó hírek: 

Újabb öt hazai cég csatlakozott az ELITE vállalkozásfejlesztési programhoz

Újabb öt magyar vállalat csatlakozott a Budapesti Értéktőzsde és a Londoni Tőzsdecsoport vállalatfinanszírozási ismereteket, cégvezetési módszereket és networking lehetőségeket nyújtó együttműködéséhez, az ELITE Programhoz. Az IT-szolgáltatásokat nyújtó Gloster, az építőipari gépeket értékesítő DM-KER, a légtechnikai fókuszú Columbus Klíma, a Szállas.hu, valamint a munkaruha-textil kereskedő Textura ezennel a képzésben jelenleg résztvevő 12 magyar középvállalat mellé társulhat.

Bővebben