A gyorsan növekvő családi cég a kezdeti kicsi pécsi üzletből mára országos hálózattá vált. Jelen vannak saját boltjaikkal Budapesten, Debrecenben, Győrben, Pécsen és Szegeden. A regionális boltokból látják el a fuvarozókat, kamionsofőröket, szervízeket, mezőgazdasági cégeket és viszonteladóikat, külföldön és belföldön egyaránt.

Európán belül a legtöbb termék teherautóval kerül a boltok polcaira. Ehhez biztosítják a profi rakományrögzítést, a gyakran megsérülő elemeket: lámpák, tükrök stb. Illetve a hosszú utakat megtevő kamionsofőröknek mindent ami ezt az életformát a lehető legkényelmesebbé teszi.

A modern idők kihívásaként természetesen házhozszállítással és kiváló tanácsadói csapattal segítik vásárlóikat a még jobb felhasználói élmény elérésében. Közel 700 milliós árukészletükkel, 50 kollégájukkal kifejezetten magas rendelkezésre állást tudnak biztosítani az iparág többi szereplőjéhez viszonyítva.

Cégfilozófiájuk alapköve a lehető legjobb ár-érték arány nyújtása vásárlóik számára. Beszerző csapatuk és minőségbiztosítási rendszerük folyamatosan monitorozza az új és már kínálatban levő termékek minőségét, függetlenül annak márkájától vagy származási országától. Ezáltal biztosak lehetnek benne, hogy termékeink helytállnak Európa, Afrika és Ázsia útjain időjárástól és útminőségtől függetlenül.

Weboldal:

www.convoy.hu

Kapcsolódó hírek:

Tizenkettő új hazai cég kezdte meg az ELITE Programot, a Londoni Tőzsdecsoport és a Budapesti Értéktőzsde együttműködésében megvalósuló, a globálisan több mint 1300 résztvevő céget jegyző program képzéssorozatát. Az őszi körben újonnan jelentkező cégekkel együtt a régióban kiemelkedő számban, 36 magyar vállalat vesz így már részt.

Bővebben