Cégük országos viszonteladói hálózattal importőri, képviseleti és nagykereskedelmi tevékenységet folytat. Emellett azonban több fővállalkozási tevékenység keretében megvalósult projektet is referenciáik közé sorolhatnak (főként Budapesten és környékén), amelyekre megbízóik elégedettsége folytán méltán lehetnek büszkék.

Szolgáltatásuk színvonala a szakmában összesen több mint 100 évet töltő tulajdonosok és jól felkészült munkatársaik ismereteiből, szaktudásából és munkatapasztalatából fakad. Ügyfélközpontú tevékenységük a nap mint nap ápolt, nyílt légkörű kapcsolataikból táplálkozik.

Cégfilozófiájuk szellemében fő célkitűzésük, hogy ügyfeleik elvárásait - kreatív mérnöki teljesítményükkel, minőségi szolgáltatásukkal és megbízható berendezéseikkel - maradéktalanul, s természetesen hosszú távra elégítsék ki. Arra törekednek, hogy emberibb, egészségesebb, természetes környezetet teremtsenek.

 

Weboldal: 

http://www.columbus-klima.hu/

Kapcsolódó hírek: 

Újabb öt hazai cég csatlakozott az ELITE vállalkozásfejlesztési programhoz

Újabb öt magyar vállalat csatlakozott a Budapesti Értéktőzsde és a Londoni Tőzsdecsoport vállalatfinanszírozási ismereteket, cégvezetési módszereket és networking lehetőségeket nyújtó együttműködéséhez, az ELITE Programhoz. Az IT-szolgáltatásokat nyújtó Gloster, az építőipari gépeket értékesítő DM-KER, a légtechnikai fókuszú Columbus Klíma, a Szallas.hu, valamint a munkaruha-textil kereskedő Textura ezennel a képzésben jelenleg résztvevő 12 magyar középvállalat mellé társulhat.

Bővebben