Az abszolút kreativitásra építő cég története egy a rendszerváltás idején még tiltólistán lévő, speciális betűvágó gép a szigorú, még majdhogynem szocialista vámon át, kis darabokban történő becsempészésével kezdődött. A cég azóta nagyot nőtt és ma már egy hárommilliárd forint feletti árbevételű hazai középvállalat, ami 110 munkavállalójával egy európai színvonalú fővárosi telephelyen működik.

A Béflex Zrt.-nek jelenleg három üzletága van: a grafikai megvalósítások (épülethálók, molinók, beltéri dekorációs eszközök, rendezvényekre, például a FINA úszó vb-re kihelyezett épület méretű molinók tervezése, kialakítása) a signage (világító feliratok, totem oszlopok, tető reklámok, kül- és beltéri LED-es megoldások) és a bútor-display terület. Ez utóbbinál a dizájnos boltok különleges, egyedi hangulatot árasztó, márkaszínekből kialakított, sokszor futurisztikus berendezéseiről van szó.

A vállalatnak dinamikus növekedési tervei vannak. Az organikus fejlesztések mellett további egyéb fejlesztéseket is tervez a cégcsoport, amely szeretne 2-3 éven belül tőzsdére érett vállalattá válni.

 

Weboldal:

http://www.beflex.hu/en/home#home

Adatlap az ELITE Growth oldalon:

https://www.elite-network.com/private-companies/our-companies/beflex-zrt