A gyorsan változó körülmények között a cég filozófiájának alappillérei voltak azok, amelyek segítettek folyamatosan az élvonalban maradni: ezek az üzleti stabilitás, a magas szintű szakmai tudás és a jó partneri kapcsolat az üzletfelekkel. A legjobb színvonalú szolgáltatás iránti elköteleződést mostanra többek közt 300 ezer javított és 1 millió eladott IT-eszköz igazolja.

A társaságnál túl vannak egy jól sikerült generációváltáson és több portfoliótisztításon is, így immár kizárólag azzal foglalkoznak, amihez a legjobban értenek. Együtt gondolkodnak az ügyféllel, kiépítik és üzemeltetik a rendszereket, valamint biztosítják a szervizhátteret. Ügyfeleik a piac legkülönbözőbb területeiről érkeznek, találhatók köztük kiskereskedelmi, pénzügyi és gyártóvállalatok, de egészségügyi és oktatási szolgáltatók is.

Az óbudai székhelyű vállalkozásnál jelenleg mintegy 40 ember dolgozik, akiknek folyamatos szakmai képzésére is nagy hangsúlyt fektetnek. A vállalat a jövőben egyre inkább a szolgáltatási területre kíván fókuszálni, emellett innovatív szemléletüknek köszönhetően szeretnének olyan terméket vagy szolgáltatást fejleszteni, amellyel érdemes a külföldi piacra lépni.

Weboldal:

https://serco.hu/

Kapcsolódó hírek:

Tizenkettő új hazai cég kezdte meg az ELITE Programot, a Londoni Tőzsdecsoport és a Budapesti Értéktőzsde együttműködésében megvalósuló, a globálisan több mint 1300 résztvevő céget jegyző program képzéssorozatát. Az őszi körben újonnan jelentkező cégekkel együtt a régióban kiemelkedő számban, 36 magyar vállalat vesz így már részt.

Bővebben