Az 1994-ben családi vállalkozásként indult cég kezdetben kizárólag emeléstechnikával foglalkozott. A tulajdonos, felismerve a piac speciális igényeit, 2003-ban megalapította a Megakrán Zrt.-t. A vállalat dinamikus fejlődésében fontos, hogy mindig úttörő legyen a legújabb emeléstechnikai megoldások alkalmazásában. Működési stabilitásának egyik fontos eleme, hogy minden feladatát a több mint 200 saját tulajdonban lévő, korszerű emeléstechnikai eszközével végzi.

A Megakrán minden szükséges környezetvédelmi és munkabiztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik, amik garantálják a biztonságos és állandó, magas minőségű szolgáltatást. A régióban elsőként alkalmaz zéró emissziós emeléstechnikai eszközöket, ennek köszönhetően speciális területeken, mint például az élelmiszer-, gyógyszeripari és mikroelektronikai környezetben is tud gépesítve emelési, gépsor telepítési feladatokat végezni.

Magyarország ipari termelésre fókuszáló, dinamikusan fejlődő régióiban saját telephelyekkel rendelkezik és 2018-ig további telephelyekkel bővíti piaci jelenlétét. A Megakrán számára fontos cél, hogy szolgáltatásaival elérhető közelségben legyen a megrendelőihez, maximálisan kielégítve partnerei just-in-time elvárásait.

A 2016-os évet 1,78 Mrd Ft-os árbevétellel záró cég exponenciális fejlődését jellemzi, hogy az európai régióban is egyedülálló, speciális eszközparkja folyamatosan bővül, és ehhez a stabil működtetői létszámot saját belső képzési rendszerén keresztül biztosítja.

A Megakrán a munkaszervezés területén is a legkorszerűbb informatikai megoldásokat alkalmazva szolgálja ki partnereit. Az integrált vállalat irányítási rendszer mellett több innovatív megoldást is alkalmaz, melyekkel naprakész információkat ad a vállalat teljesítményéről. Ennek segítségével az emelőeszközök kihasználtságát a vállalat optimális szinten tudja tartani, továbbá nagy segítséget ad a managementnek a célok elérésében. Ezen fejlesztéseknek köszönhetően érdemelte ki a Modern Vállalkozások Programjában a Digitálisan Felkészült Vállalkozás címet.

A Megakrán nagy hangsúlyt fektet az átlátható működésre, stabilitásra, ezért a legfontosabb pénzügyi adatait, gazdasági eredményeit online felületein folyamatosan elérhetővé teszi partnerei részére. Európa vezető digitális üzleti információ szolgáltatója (Bisnode) a legstabilabb AAA - vállalkozások közé sorolta a Megakránt.

 

Weboldal:

www.megakran.hu

Adatlap az ELITE Growth oldalon:

www.elite-growth.com/megakran

Kapcsolódó videók:

Kapcsolódó hírek:

Magyar vállalatok indították el a londoni tőzsde kereskedését

Hét magyar vállalat vezetője indította el a londoni tőzsde keddi kereskedését abból az alkalomból, hogy részvételükkel startolt el a Budapesti Értéktőzsde és a Londoni Tőzsde Csoport leányvállalataként működő ELITE közös vállalatfejlesztési programja. A BÉT stratégiájával összhangban az ELITE Program célja, hogy nemzetközi színvonalú képzést nyújtson olyan magyar vállalatoknak, melyek később akár egy tőkepiaci forrásbevonást is sikerrel megvalósíthatnak.

Bővebben