A Budapesti Értéktőzsde 2016 és 2020 közötti időszakra vonatkozó stratégiájának egyik kiemelt célja a lakosság pénzügyi ismereteinek fejlesztése. A BÉT oktatási tevékenységeit összefoglaló BÉT Akadémia rendezvénysorozatban ezért már 2016 őszén különleges hangsúlyt kaptak a nyilvános, bárki számára ingyenesen látogatható előadások.

A 9 alkalmat átfogó, szeptembertől decemberig tartó sorozat keretében a magyar tőkepiac meghatározó szakértői mutatták be a tőzsde világát olyan izgalmas témákra fókuszálva, mint a tőzsdepszichológia, a hazai és külföldi részvénybefektetések, a gazdasági hírek piacokra gyakorolt hatása vagy az aktuális piaci trendek. A 2016 őszi sorozat során készített összefoglalók és videofelvételek, valamint az előadók prezentációi itt érhetők el.

Aki azonban idén lemaradt, annak sem kell aggódnia: a lakossági tőzsdetanfolyam 2018-ban is folytatódik, úgyhogy mindenképpen érdemes figyelemmel kísérni honlapunkat és Facebook-oldalunkat, ahol elsőként fogjuk közzétenni a legfrissebb információkat!