A korábbi években nagy sikerrel megrendezett online tőzsdejáték segítségével a játékosok, középiskolai diákok és tanárok, igazi vagyonuk, pénzük kockáztatása nélkül ismerhették meg a tőzsdei kereskedés világát, hasznos tőkepiaci, üzletkötési tapasztalatokat és tudást szerezhettek.

A Részvényfutamra január 29-én indult a regisztráció, és 2018. február 1-től indul a kereskedés, de a játék ideje alatt bármikor be lehet kapcsolódni. A játékosoknak 2 000 000 forint virtuális tőke áll majd rendelkezésére, hogy valós idejű árfolyamadatokat látva kialakíthassák saját portfóliójukat, és a BÉT-en kereskedett értékpapírokat eladhassák és megvehessék. Emellett a játékot részletes Tőzsde ABC és tőzsdei kvíz segíti és színesíti majd.

A játék végén a legmagasabb értékű portfólióval rendelkezők értékes nyereményekben részesülnek, továbbá a tőzsdekvízt hétről-hétre helyesen kitöltőket, és a folyamatos aktivitást is díjazzuk majd. Illetve a Pénziránytű Alapítvány további különdíjakat ajánl fel a Pénziránytű Iskolahálózat legjobban szereplők számára.

Regisztrációhoz kattintson ide