2020. november 9-től december 4-ig újra megmérkőzhetnek egymással a tőzsde iránt érdeklődők a Budapesti Értéktőzsde online tőzsdejátékán, a BÉT Részvényfutamon!

A versenyre 16 év felettiek jelentkezhetnek, akik szeretnék megtapasztalni, milyen érzés 10 millió forintos virtuális tőkével gazdálkodni.

A BÉT együttműködő partnerei: Heller Farkas Szakkollégium, Budapest Investment Club

BÉT_png_darabok-04.png

BÉT_png_darabok-03.png
BÉT_png_darabok-01.png A négy versenyhéten, 20 kereskedési napig tartó játék során a versenyzők valós időben, valós árfolyamok mellett kereskedhetnek a Budapesti Értéktőzsdén elérhető termékekkel. A résztvevők emellett a naponta kitölthető kvíz kérdések segítségével növelhetik a befektetésre szánt tőkéjüket. A kérdések megválaszolását segítheti a játékban is letölthető Tőzsde ABC.
BÉT_png_darabok-03.png
BÉT_png_darabok-02.png

A december 4-ig tartó versenyen számos értékes nyereménnyel gazdagodhatnak a legjobban teljesítő részvényfutamosok. Azon versenyzők, akik a játék végén a legmagasabb értékű portfólióval rendelkeznek, különböző értékű Extreme Digital vásárlási utalványokkal, BÉT emlékérmékkel és a Tőzsdekönyv idei kiadásával gazdagodnak. Emellett minden héten, az adott játékhét alatt a legnagyobb portfóliónövekedést elérő játékos egy BÉT ezüst emlékérmet nyer.

A BÉT Részvényfutamról
Az összesen 20 kereskedési napot felölelő játék a 16 éven felüli, tőzsde iránt érdeklődőket, különösen az egyetemistákat szólítja meg. A játék időtartama alatt a BÉT Prémium kategóriájában jegyzett 21 részvénnyel valós idejű árfolyamok mellett, 10 millió forintos virtuális tőke segítségével tudnak kereskedni a játékosok. Ezen felül a napi három tudásanyag bővítést szolgáló kvíz kérdésekre adott helyes válaszokkal is növelhetik profitjukat, amelyekhez több, tőzsdei témakörre kidolgozott oktatási háttéranyag is segítséget nyújt.