VéghRichárd_resize.jpg


Végh Richárd
Elnök-vezérigazgató,
Budapesti Értéktőzsde

Végh Richárd 2016. január 1-től a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatója és 2017. március 16. óta egyben elnöke is.

 

2013 októbere és 2015 decembere között a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Tőkepiaci Felügyeleti Igazgatóságának igazgatójaként irányítása alá tartozott a hazai tőkepiaci intézmények felügyelete, bennfentes kereskedelemmel, piacmanipulációval kapcsolatos piacfelügyeleti vizsgálatok lefolytatása, továbbá a tőkepiaci kibocsátói engedélyek kiadása.

 

2004 és 2013 között a Budapesti Értéktőzsde Üzletpolitikai Igazgatóságán dolgozott különböző pozíciókban.

Szabó János_fotó

 

Szabó János
Gazdasági vezérigazgató-helyettes,
Magyar Telekom

Szabó János (született 1961-ben) a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem nemzetközi kapcsolatok szakán szerzett diplomát. Karrierjét külügyi szolgálatban kezdte, majd különböző pénzügyi, számviteli és tanácsadói pozíciókban dolgozott a versenyszférában.

Ezután több szenior pénzügyi és üzleti vezetői beosztást vállalt a Delco Remy amerikai autóipari beszállító magyarországi leányvállalatánál és európai központjánál. Később a Delco Remy és a Hitachi vegyesvállalat pénzügyi vezetője és vezérigazgatója volt.

2003-ban csatlakozott a Magyar Telekomhoz a vezetékes szolgáltatások üzletág pénzügyi igazgatójaként. 2008-ban a Magyar Telekom csoport kontrolling igazgatója lett. Kiemelt figyelmet fordított a kontrolling tevékenység folyamatos megújítására és a nemzetközi együttműködés erősítésére, emellett részt vett a cég működése és stratégiája szempontjából meghatározó projektek irányításában. 2013 áprilisa óta tölti be a Magyar Telekom gazdasági vezérigazgató-helyettesi pozícióját.

Noah M. Steinberg_resize.jpg

 

Noah M. Steinberg
Elnök-vezérigazgató,
WING Zrt.

A WING az egyik legnagyobb magyar magántulajdonban lévő ingatlanvállalkozás, a piacvezető irodafejlesztő. Noah M. Steinberg a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója és egyik tulajdonosa. Amerikai állampolgár, aki 1990 óta dolgozik Magyarországon.

 

Jelenlegi pozícióját a WING 1999-es megalapítása óta tölti be és teljeskörűen irányítja a cég fejlesztési és befektetési tevékenyégét, amelyek lefedik az ingatlanpiac összes szegmensét - iroda, pari és logisztikai, kiskereskedelmi, szálloda és lakó -, továbbá az ingatlanszolgáltatási leányvállalati portfoliót is felügyeli. Ezen túl betölti az RICS Magyarország elnöki pozícióját. A Princeton Egyetemen (Woodrow Wilson School of Public and International Affairs, Princeton University (BA)) és a Bécsi Diplomácia Akadémián végzett (MA). Beszél angolul, magyarul, franciául, németül és spanyolul.

Fekete Beatrix_fotó

 

Fekete Beatrix
Elemző,
Portfolio.hu

Fekete Beatrix 2006 őszén csatlakozott a Portfolio csapatához gyakornokként. Tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetem pénzügy szakán folytatta. Jelenleg a részvény divízió senior elemzője, feladata a külföldi vállalatok fundamentális elemzése. A technológia szektor és a légitársaságok szakértője.