BET50 Klub aloldalra-01.jpg

   

mtelekom_logo_k.jpg

 

Magyar Telekom

Magyarország legnagyobb távközlési szolgáltatója és egyben egyik legnagyobb cége, amely 1991 óta nyújt lakossági, kis- és középvállalati ügyfelei, nagyvállalati, közigazgatási és intézményi ügyfeleinek telekommunikációs és infokommunikációs (ICT) szolgáltatásokat. 1997. novemberében Budapesten kezdődött meg elődjének, a Matáv részvényeinek kereskedése a részvények részleges forgalomba hozatalával, mely az addigi legnagyobb magyarországi részvényjegyzés volt.

 

A Magyar Telekom irányítási struktúrája elősegíti, hogy a Magyar Telekom az ügyféligények változására és a piaci kihívásokra rugalmasan és időben reagálva, képes legyen az új, innovatív szolgáltatási és üzleti lehetőségek kiaknázására, valamint az ügyfelek magas szintű, korszerű és hatékony kiszolgálására. A Csoport nemzetközi tagvállalatai integrált, illetve alternatív telekommunikációs szolgáltatóként a délkelet-európai régió piacain működnek.

winglogo_resize.jpg

 

Wing Zrt.

A WING Zrt. a hazai ingatlanpiac vezető ingatlanfejlesztő és befektető cége, az egyik legnagyobb magántulajdonban lévő magyar ingatlanvállalkozás, amely elkötelezte magát a hosszú távon is értéket hordozó magas építészeti minőséget képviselő projektek megvalósítása és az épített környezet fejlesztése mellett. Cégfilozófiájában különös hangsúlyt kap a vállalati társadalmi felelősségvállalás, valamint a fenntartható épületek létrehozása.

 

A vállalat működésének majd 20 éve alatt több mint 150 milliárd forint értékű befektetést hajtott végre magyar ingatlanokba, projektportfoliója mintegy 800.000 m2 alapterületű ingatlant fed le. A hazai piacon egyedülálló módon folyamatosan valósít meg fejlesztéseket és piaci viszonyoktól függetlenül visz sikerre projekteket. Tevékenységi területei közé az ingatlanfejlesztés, az ingatlanbefektetés és portfolió menedzsment, valamint az ingatlanokkal kapcsolatos szolgáltatások tartoznak.

codecool_logo_resize.jpg

 

Codecool Kft.

A Codecool egy célzott, kifejezetten a munkaerőpiac valós igényeinek megfelelő informatikusokat kinevelő vállalkozás. A vállalat fejlett képzési módszerei és erősen gyakorlatorientált oktatása révén mind a megfelelő elméleti hátteret, mind a programozói szemléletet és a gyakorlati tudást biztosítja a jelentkezők részére – mindezt modern eszközökkel, jó hangulatban, a programozás terén tapasztalt mentorok vezetésével, válogatott csapatban.

 

A trendeket korán felismerve 2015-ben alakult meg az informatikai szakoktató cég, mely jelenleg Budapesten, Miskolcon, Krakkóban és Varsóban tart fenn oktatási központokat. A Codecool alapítóinak mindegyike hozott létre vagy vezetett már több sikeres informatikai céget a magyar startup-szcéna kezdetétől a mai napig. A Codecool alapítói célzott oktatás segítségével törekednek a lehető legjobb nemzetközi programozóképzés megvalósítására.

kesz-group-logo-k.jpg

 

KÉSZ Csoport 

A KÉSZ Csoport Magyarország egyik legnagyobb építőipari vállalatcsoportja. Széles szolgáltatási portfóliójának és saját erőforrásainak köszönhetően a KÉSZ komplex módon képes választ adni a felmerülő építőipari és gazdasági szolgáltatási igényekre, nemcsak Magyarországon, hanem a nemzetközi piacokon is. Acélszerkezeteket szinte mindenhova szállítanak, Ukrajnában, Romániában, Oroszországban, Szerbiában leányvállalatuk működik, emellett immár Németországban, egyik legfontosabb célállamukban is állandósult a céges jelenlétük. Dolgoznak Azerbajdzsánban és a tengerentúlon egyaránt.

 

A vállalat célja, hogy a CEE régió egyik meghatározó vállalatává váljon, aki független magyar cégcsoportként valós nemzetközi sikereket ér el, aki hátterének és szellemiségének köszönhetően határokon átívelően képviseli a hazai vállalati értékeket. Fontos célkitűzés, hogy a KÉSZ Csoportot sikeres nemzetközi tevékenységének köszönhetően magyar tőkebefektetőként is azonosítsák a piacon.

wellis-logo_resize.png

 

Wellis Magyarország Zrt.

A Wellis Magyarország Zrt. magyar gyártóként meghatározó, stabil piacvezető szerepelt tölt be az európai wellness berendezéseket gyártó és forgalmazó cégek sorában. Fő termékeik a jakuzzi, hidromasszázs kád, zuhanykabin, infraszauna, amelyek fürdőszoba és a kert fontos tartozékai, nemcsak formatervezett darabok, hanem az egészségmegőrzésben is fontos szerepet játszanak. A cég 21. századi gyártástechnológiát alkalmaz.

 

A lakossági megrendelések mellett kiemelt figyelmet fordít a projektekre, a közületi szférára, minden olyan szálláshelyre, egészségcentrumra, szépségszalonra, fitnesz szalonra, gyógyfürdőre és egyéb közösségi térre, ahol szeretnék megteremteni a vendégek számára ideális felfrissülést és pihenést biztosító wellness részleget. A cég 2003-as alapítása óta igazi nagyvállalattá fejlődött, termékeit egyre többen választják nemcsak országszerte, hanem egész Európában.