BET50 Klub aloldalra-01.jpg

   

autowallis logo

 

AutoWallis Nyrt.

A Budapesti Értéktőzsde Prémium kategóriájában, valamint a BUX és BUMIX indexekben jegyzett AutoWallis csoport a közép-kelet-európai régió 14 országában (Albánia, Bosznia-Hercegovina, Csehország, Bulgária, Horvátország, Koszovó, Lengyelország, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Macedónia, Magyarország, Montenegró) gépjármű- és alkatrész kis- és nagykereskedelemmel, szerviz szolgáltatásokkal, rövid- és hosszú távú gépjármű-kölcsönzéssel van jelen. Az AutoWallis Nyrt. célja, hogy 2029-re a közép-kelet-európai régió meghatározó mobilitási szolgáltatója legyen.

 

A csoport tagjai közé tartozik a Wallis Automotive Europe, a Wallis Motor Pest, a Wallis Motor Duna, valamint a Wallis Autókölcsönző. A csoport által képviselt márkák közé tartoznak a BMW személyautók és motorkerékpárok, a MINI, az Isuzu, a Jaguar, a Land Rover, a Maserati, a Ssangyong, a Saab alkatrészek utánpótlása és a Sixt rent-a-car, melyek közül a BMW a prémium autópiacon, míg a Sixt az autókölcsönző piacon foglal el domináns pozíciót.

AIMotive-logo_resize.jpg

 

AImotive Kft.

A cég egyike a legnagyobb független, mesterséges intelligencia által támogatott önvezető technológiákkal foglalkozó vállalatoknak. Az önvezető szoftverek, szabadalmazott szimulációs eszközök és önálló hardverek fejlesztésével foglalkozó AImotive az automatizáló megoldások fejlődését célozza. Mivel termékeik módosíthatók, modulárisak és hardverektől függetlenek, hozzájárulnak az ipar szereplőinek közös együttműködéséhez.

 

A több mint 220 foglalkoztatottal rendelkező cég háta mögött közel két évtizedes szoftverfejlesztői múlt van. Az AImotive budapesti főhadiszállásán foglalkozik a legfontosabb technológiai fejlesztésekkel, azonban Kaliforniában és Japánban is jelen vannak. A cég jelenleg azon dolgozik, hogy a technológiájukat minél inkább összhangba hozzák az autóipar szigorú szabványaival és biztonsági szabályaival.

idata_kicsi_371x138cm_fekete.png

 

iData Kft.

Magyarország elismert GPS-es nyomkövetéssel foglalkozó középvállalata, a 100%- ban magyar tulajdonú iData flottakövetéssel, üzemanyagkontrollal, járművédelemmel, 3,5 tonna össztömeg feletti tehergépjárművek útdíjfizetésével foglalkozik. A cég fő terméke az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer, amelyet a vállalat mérnök-programozói fejlesztenek napi rendszerességgel. Az iData Kft. önálló gyártórészlegén történő GPS nyomkövető egységek és a precíziós üzemanyagszonda gyártása szigorú minőség-ellenőrzés mellett valósul meg, amelyet a vállalat szakemberei szerelnek be a gépjárművekbe.

 

A cég munkatársainak tudása, szakmai tapasztalata teszi lehetővé, hogy egyedi igényeket is magas szinten legyenek képesek kielégíteni. Az iData által kínált rendszer segítségével javulhat egy vállalkozás versenyképessége, emellett tervezhetőbbé válnak annak költségei, mindezt alacsony beruházási és havi működési költség mellett. A cég disztibútori hálózata Európa több országában, köztük Szerbiában és Romániában gondoskodik a nemzetközi ügyfelek GPS-es nyomkövetéséről.

miell_logo.png

 

Miell Quality Kft.

A 2011-ben létrejött MIELL Quality autóipari beszállítói termékek megfelelőségét ellenőrzi és igazolja azon hitvallás szerint, hogy lehet magasabb precizitással, versenyképes árak mellett dolgozni, amennyiben jelen van a szakértelem, a rugalmasság és a megbízhatóság. A családi vállalkozás professzionális szolgáltatásokat nyújt autógyárak, autóipari beszállítók, egyéb ipari szektorban működő gyárak részére, partnereit pedig minőség ellenőrzési tevékenységgel, speciális javítási, gyártósori támogatással, interim szolgáltatással látja el.

 

A cég jelenleg mintegy 1200 fős csapattal, 55-60 telephelyen dolgozik ország­szerte. Bár Vasváron található a székhely, Győrben is van regioná­lis központjuk, 2016-ban pedig Szlovákiában is megnyitot­ták a képviseletüket; a vállalat ezen felül Belgi­umban, Németországban, Mexikóban is dolgozott. A magas szintű elvárások teljesülését a szervezett és képzett csapat mellett a bevezetett és folyamatos fejlesztett minőségirányítási rendszer biztosítja.

nelson_logo.png

 

 

Nelson Cégcsoport

A Nelson Cégcsoport több mint huszonöt éve működik a finanszírozás, mezőgazdaság, valamint az ingatlanfejlesztés, -hasznosítás területén. A három fő szakmai területet tizennégy saját gazdasági vállalkozás, valamint további tíz stratégiai partner társaság fedi le.

 

A tisztán hazai magánszemélyek tulajdonában lévő csoportosulás megalakulása óta mind a szállítóinak, mind a bankoknak, mind pedig a költségvetésnek időben teljesíti a kötelezettségeit, akár a többségi tulajdonú vállalkozásairól, akár a kisebbségben tulajdonolt stratégiai partnereiről van szó.

mtelekom_logo_k.jpg

 

Magyar Telekom

Magyarország legnagyobb távközlési szolgáltatója és egyben egyik legnagyobb cége, amely 1991 óta nyújt lakossági, kis- és középvállalati ügyfelei, nagyvállalati, közigazgatási és intézményi ügyfeleinek telekommunikációs és infokommunikációs (ICT) szolgáltatásokat. 1997. novemberében Budapesten kezdődött meg elődjének, a Matáv részvényeinek kereskedése a részvények részleges forgalomba hozatalával, mely az addigi legnagyobb magyarországi részvényjegyzés volt.

 

A Magyar Telekom irányítási struktúrája elősegíti, hogy a Magyar Telekom az ügyféligények változására és a piaci kihívásokra rugalmasan és időben reagálva, képes legyen az új, innovatív szolgáltatási és üzleti lehetőségek kiaknázására, valamint az ügyfelek magas szintű, korszerű és hatékony kiszolgálására. A Csoport nemzetközi tagvállalatai integrált, illetve alternatív telekommunikációs szolgáltatóként a délkelet-európai régió piacain működnek.

winglogo_resize.jpg

 

Wing Zrt.

A WING Zrt. a hazai ingatlanpiac vezető ingatlanfejlesztő és befektető cége, az egyik legnagyobb magántulajdonban lévő magyar ingatlanvállalkozás, amely elkötelezte magát a hosszú távon is értéket hordozó magas építészeti minőséget képviselő projektek megvalósítása és az épített környezet fejlesztése mellett. Cégfilozófiájában különös hangsúlyt kap a vállalati társadalmi felelősségvállalás, valamint a fenntartható épületek létrehozása.

 

A vállalat működésének majd 20 éve alatt több mint 150 milliárd forint értékű befektetést hajtott végre magyar ingatlanokba, projektportfoliója mintegy 800.000 m2 alapterületű ingatlant fed le. A hazai piacon egyedülálló módon folyamatosan valósít meg fejlesztéseket és piaci viszonyoktól függetlenül visz sikerre projekteket. Tevékenységi területei közé az ingatlanfejlesztés, az ingatlanbefektetés és portfolió menedzsment, valamint az ingatlanokkal kapcsolatos szolgáltatások tartoznak.

codecool_logo_resize.jpg

 

Codecool Kft.

A Codecool egy célzott, kifejezetten a munkaerőpiac valós igényeinek megfelelő informatikusokat kinevelő vállalkozás. A vállalat fejlett képzési módszerei és erősen gyakorlatorientált oktatása révén mind a megfelelő elméleti hátteret, mind a programozói szemléletet és a gyakorlati tudást biztosítja a jelentkezők részére – mindezt modern eszközökkel, jó hangulatban, a programozás terén tapasztalt mentorok vezetésével, válogatott csapatban.

 

A trendeket korán felismerve 2015-ben alakult meg az informatikai szakoktató cég, mely jelenleg Budapesten, Miskolcon, Krakkóban és Varsóban tart fenn oktatási központokat. A Codecool alapítóinak mindegyike hozott létre vagy vezetett már több sikeres informatikai céget a magyar startup-szcéna kezdetétől a mai napig. A Codecool alapítói célzott oktatás segítségével törekednek a lehető legjobb nemzetközi programozóképzés megvalósítására.

kesz-group-logo-k.jpg

 

KÉSZ Csoport 

A KÉSZ Csoport Magyarország egyik legnagyobb építőipari vállalatcsoportja. Széles szolgáltatási portfóliójának és saját erőforrásainak köszönhetően a KÉSZ komplex módon képes választ adni a felmerülő építőipari és gazdasági szolgáltatási igényekre, nemcsak Magyarországon, hanem a nemzetközi piacokon is. Acélszerkezeteket szinte mindenhova szállítanak, Ukrajnában, Romániában, Oroszországban, Szerbiában leányvállalatuk működik, emellett immár Németországban, egyik legfontosabb célállamukban is állandósult a céges jelenlétük. Dolgoznak Azerbajdzsánban és a tengerentúlon egyaránt.

 

A vállalat célja, hogy a CEE régió egyik meghatározó vállalatává váljon, aki független magyar cégcsoportként valós nemzetközi sikereket ér el, aki hátterének és szellemiségének köszönhetően határokon átívelően képviseli a hazai vállalati értékeket. Fontos célkitűzés, hogy a KÉSZ Csoportot sikeres nemzetközi tevékenységének köszönhetően magyar tőkebefektetőként is azonosítsák a piacon.

wellis-logo_resize.png

 

Wellis Magyarország Zrt.

A Wellis Magyarország Zrt. magyar gyártóként meghatározó, stabil piacvezető szerepelt tölt be az európai wellness berendezéseket gyártó és forgalmazó cégek sorában. Fő termékeik a jakuzzi, hidromasszázs kád, zuhanykabin, infraszauna, amelyek fürdőszoba és a kert fontos tartozékai, nemcsak formatervezett darabok, hanem az egészségmegőrzésben is fontos szerepet játszanak. A cég 21. századi gyártástechnológiát alkalmaz.

 

A lakossági megrendelések mellett kiemelt figyelmet fordít a projektekre, a közületi szférára, minden olyan szálláshelyre, egészségcentrumra, szépségszalonra, fitnesz szalonra, gyógyfürdőre és egyéb közösségi térre, ahol szeretnék megteremteni a vendégek számára ideális felfrissülést és pihenést biztosító wellness részleget. A cég 2003-as alapítása óta igazi nagyvállalattá fejlődött, termékeit egyre többen választják nemcsak országszerte, hanem egész Európában.